Publicitate

Diete de slabit - articole

Recomandari SFATURI si DIETE

Medicamente pentru Slabit


Sa iau sau sa nu iau medicamente pentru slabit? Pentru unele persoane, medicamentele pentru slabit si ne-utilizarea lor sunt dictate de principiu: daca vreau sa slabesc, slabesc singura, fara a lua diferite pastile sau medicamente ca sa ma ajute. Sunt insa si persoane care nu iau medicamente de slabit pentru ca nu isi permit financiar sau pentru ca starea lor de sanatate nu este tocmai buna. Insa si mai multe persoane folosesc medicamentele de slabit fie singure, fie in timp ce urmeaza o anumita cura de slabire.

Desi majoritatea curelor de slabire includ alimente care contin toate substantele de care corpul tau are nevoie, cateodata, prin adaugarea in cura de slabire a unor suplimente putem obtine rezultate mult mai bune. Pentru a scadea in greutate trebuie sa combini toate metodele care crezi ca vor da rezultate. O cura de slabire super-drastica nu va face nimic altceva decat sa te imbolnaveasca.

De zeci de ani se stie ca lipsa cromului in organism duce la cresterea in greutate cu cateva kilograme sau chiar...

Acidul linoleic conjugat este substanta activa a mai multor pastile de slabit si medicamente pentru slabit, cum ar fi Clarinol, Clarsuple sau CLA. Aceste medicamente pentru slabit pot fi gasite in farmacii. Desi difera ca denumire si, probabil, ca pret, acestea au aceeasi actiune asupra organismului, gratie faptului ca agentul activ din ele este acelasi, si anume acidul linoleic.

Acidul linoleic conjugat (numit CLA, abreviere de la denumirea in limba engleza) este un compus care se gaseste in carnea de vita si in lactate (carnea si...


Pastile de Slabit Xenical

Pastile de Slabit Xenical

Adaugat la 01/18/2011 in Produse de Slabit

Xenical este un medicament pentru slabit, adjuvant in curele de slabire, cu actiune imediata. Aceste pastile de slabit au o lista scurta de efecte secundare (in comparatie cu alte medicamente pentru slabit, care pot zdruncina sanatatea celor care le iau), nefiind indicate persoanelor care sunt alergice la substanta activa (orlistat) sau la oricare dintre excipientii produsului. De asemenea, Xenical nu este recomandat persoanelor care sufera de tulburari hepatice (colestaza) si sindrom de malabsorbtie cronica.

In prospectul pastilelor de slabit Xenical, femeile insarcinate si cele care alapteaza...

Printre miile de produse de slabit disponibile astazi pe piata, se numara nenumarate tipuri de pastile de slabit care, la randul lor, pot fi impartite dupa compozitie si substanta activa in medicamente pentru slabit si pastile de slabit naturiste.

Ce se poate spune despre varietatea de pastile de slabit? Ei bine, printre pastilele de slabit eficiente si care dau rezultate se ascund si anumite pastile de slabit care doar promit, fara insa a avea vreun efect real. Problema pe care, in mod firesc, o...