Publicitate

Diete de slabit - articole

Recomandari SFATURI si DIETE

Diete Vegetariene


Sunteti curioasa in legatura cu cateva diete vegetariene? Vreti sa slabiti, iar un regim vegetarian vi se potriveste cel mai bine? In acest caz, aici puteti afla mai multe informatii utile despre o series de diete vegetariene: ce inseamna o dieta vegetariana? Este ea eficienta ca un regim de slabire, sau serveste doar ca modalitate de detoxifiere si purificare a organismului? Despre toate acestea, si multe altele, va puteti documentasi puteti adresa intrebarile si nedumeririle pe care le aveti.

Supele – alimente hipocalorice

Dupa cum ati putut citi pe site-ul nostru, exista cure de slabire bazate pe consumul de supe (ciorbe). Acest lucru se datoreaza faptului ca supele, daca sunt preparate cu atentie, ii pot fi un excelent aliat oricui doreste sa slabeasca. Singura conditie este sa evitati anumite ingrediente periculoase, precum cartofii, mazarea si pastele fainoase. De asemenea, o supa care va va ajuta sa slabiti – o supa hipocalorica – nu va fi niciodata dreasa cu ou sau cu smantana!

Dieta cu Fructe

Dieta cu Fructe

Adaugat la 03/17/2010 in Diete de Slabit

Aceasta dieta are drept scop detoxofierea organismului si este foarte potrivita mai ales dupa perioadele in care se mananca masiv, cum ar fi sarbatorile de iarna sau Pastele. Dupa zile in care carnea de porc sau de miel fac legea, cateva zile mai lejere din punct de vedere culinar pot face minuni pentru organism.

Dieta de slabit care se bazeaza pe consumul de fructe in stare cruda (nefierte sau preparate termic, in general. Cu alte cuvinte, compoturile nu sunt premise!) poate fi considerata o cura de detoxifiere a organismului, mai ales...