Publicitate

Diete de slabit - articole

Recomandari SFATURI si DIETE

Diete Disociate


Cate feluri de diete disociate exista? Ei bine, aflati ca sunt o gramada! Principiul esential este unul singur: se impart alimentele in categorii, in functie de un anumit criteriu, iar pe durata unei zile sau la o anumita masa se manaca alimente dintr-o singura categorie au se fac combinarile permise ale categoriilor existente. Lucrul cel mai important de stiut este ca sa urmati diete disociate este o cale destul de sigura de a pierde in greutate. Curele de slabire disociate sunt de regula de lunga durata, putand chiar sa devina stiluri de viata.

Sanatatea dintilor si a gingiilor poate fi afectata in timpul curelor de slabire. Cele mai multe dintre dietele rapide si dietele disociate pot produce dezechilibre care sa duca la afectiuni dentare sau, mai ales, la afectiuni gingivale.

Dat fiind faptul ca in timpul unei diete severe se pot produce dezechilibre in organism, este foarte important sa stim ce se poate intampla in timpul unei cure de slabire care nu ne ofera toti nutrientii si toate vitaminele de care...

Dieta Dukan

Dieta Dukan

Adaugat la 02/07/2011 in Diete de Slabit

Dieta Dukan poate fi incadrata in categoria dietelor de lunga durata (desi, in faza initiala, determina o pierdere semnificativa in greutate, fazele ulterioare sunt destinate consolidarii si mentinerii si este recomandat ca etapa de mentinere sa se transforme intr-o chestiune continua).

Dieta Dukan se numara printre cele mai populare programe destinate pierderii kilogramelor in plus. Cea mai recenta reusita obtinuta folosind dieta Dukan ii apartine vedetei internationale Jennifer Lopez, fiind deja stire de prima pagina.
Dieta Dukan presupune parcurgerea a patru etape in lupta...

Dieta Montignac

Dieta Montignac

Adaugat la 04/12/2010 in Diete de Slabit

Dieta Montignac este o cura de slabire, intr-o prima faza, care trebuie sa se transforme intr-un stil alimentar, pentru ca rezultatele initiale sa ramana vizibile. Aceasta dieta se bazeaza pe indicele glicemic al alimentelor si pe impartirea acestora in 3 grupe: proteine, glucide si lipide. Regulile acestui regim se refera la combinarile tipurilor de alimente: astfel, in cadrul dietei Montignac, glucidele nu se vor consuma niciodata alaturi de lipide sau proteine de origine animala.

Dieta Montignac nu prevede limitari cantitative in ceea ce priveste...

In cele ce urmeaza, va vom prezenta cateva retete simple de dulciuri care pot usura cu mult eforturile oricui doreste sa tina dieta disociata pentru o perioada lunga de timp.

Aceasta reteta este potrivita, desigur, in zilele in care se consuma fructe si legume. Produsul obtinut va fi un desert delicious, un "dulce" care va aduce un strop de relaxare in aceasta cura de slabire care poate deveni destul de dura. Iata procesul de preparare:


In cele ce urmeaza, va vor fi prezentate cateva secrete care va vor ajuta sa tineti dieta disociata pentru o perioada mai mare de timp fara a deveni frustrata de restrictiile impuse de aceasta cura de slabire. Desi nu aduce cu sine limitari cantitative, ci doar impune consumarea de alimente din aceeasi grupa pe o perioada de 3 zile (3 zile carne, 3 zile lactate, 3 zile vegetale), aceasta cura de slabire disociata poate deveni foarte stresanta, dupa o perioada mai lunga de timp. De aceea, este important sa gasim...

Dieta Disociata

Dieta Disociata

Adaugat la 03/17/2010 in Diete de Slabit

O modalitate eficienta de a slabi s-a dovedit a fi dieta disociata. Aceasta consta, in extremis, in a consuma alimente impartite, in functie de elementele componente si de proprietatile acestora, in trei mari categorii: fructe si legume (vegetale), lactate respectiv carne si produse din carne. Pentru cei care doresc sa fie inca si mai exacti, patru categorii se pot forma: fructe, legume, lactate si carne. Totusi, cea mai raspandita forma a cestei diete este cea care are la baza cele trei categorii enuntate anterior, fara a face distinctie calitativa intre fructe...