Publicitate

Diete de slabit - articole

Recomandari SFATURI si DIETE

Pastile de slabit: intre mit si eficienta

11/04/2010 | » Sfaturi & Diete » Produse de Slabit » Pastile de slabit: intre mit si eficienta
Printre miile de produse de slabit disponibile astazi pe piata, se numara nenumarate tipuri de pastile de slabit care, la randul lor, pot fi impartite dupa compozitie si substanta activa in medicamente pentru slabit si pastile de slabit naturiste.

Ce se poate spune despre varietatea de pastile de slabit? Ei bine, printre pastilele de slabit eficiente si care dau rezultate se ascund si anumite pastile de slabit care doar promit, fara insa a avea vreun efect real. Problema pe care, in mod firesc, o intampina oricine doreste sa caute ajutorul pastilelor de slabit este urmatoarea: cum sa disting intre pastile de slabit eficiente si pastile de slabit inutile? Implicatiile acestei hotarari (ce pastile de slabit o sa iau in perioada urmatoare?) se intind de la sperantele si asteptarile pe care ni le punem in ele pana la probleme legate de buget (nici un fel de pastile de slabit nu este tocmai ieftin, desi preturile variaza intre cateva zeci de lei noi sau cateva sute).

In primul rand, nu exista pastile de slabit care sa va faca sa pierdeti in greutate fara a depune putin efort, fie in ceea ce priveste alimentatia, fie in ceea ce priveste nivelul activitatilor fizice zilnice. S-ar putea sa gasiti prin reviste tot felul de pastile de slabit naturiste care sa para facatoare de miracole. Sfatul, aici, ar fi sa nu va lasati pacalite prea usor: in ceea ce priveste slabitul, nu prea exista miracole, ci doar modalitati care cer sacrificii si munca!

Daca interesul dumneavoastra este pentru medicamente de slabit, recomandarea ar fi sa consultati un medic (fie nutritionist, fie medic de familie) inainte de a incepe tratamentul. Sfatul medicului este necesar, pentru ca intotdeauna substantele active din medicamentele pentru slabit (de exemplu sibutramina sau orlistat) au si o serie de efecte adverse pe care este bine sa le puteti stapani, sau chiar evita.

Ideea de baza este ca pastilele de slabit nu sunt un inlocuitor nici pentru vointa, nici pentru exercitii fizice, nici pentru un regim alimentar adecvat si nu este legitim sa asteptam schimbari majore fara sa fim dispuse sa muncim putin pentru realizarea lor.


Comentarii   miki

buna....a folosit careva interactiv slim? am inteles de la niste prietene ca e bun produsul . am cautat pe net  sa vad ce contine si am gasit un articol cu pastile interzise si nu l-am gasit pe lista. ma bate gandul sa-l iau dar ma mai uit sa vad ce pareri au altii.
26-Aug-2011 - 12:00


   ina

Eu am luat regenon 3 luni am slabit 22 de kg. Recomand Eu am facut tratament cu Regenon anul trecut si nu am mai pus nimic pe mine. Am 29 de ani 1,68 si 49 de kg... Si ma mentin , mananc moderat. Mentionez ca am luat 2 pastile pe zi . O pastila la ora 10 dim si una luam la ora 16:30 dupa masa.... Dormeam foarte bine si nu am avut nici un fel de probleme cu nervi sau mai stiu eu ce mentioneaza alte persoane despre acest medicament.... Daca se ia cu cap chiar da rezultate.... Si inca bune...
22-May-2013 - 19:24


Trimite un comentariu!

Nume *
E-mail *
Comentariu *
  Vreau sa fiu anuntat de urmatoarele mesaje la acest articol

Security image