Publicitate

Diete de slabit - articole

Recomandari SFATURI si DIETE

Produse de slabit: pro si contra

11/03/2010 | » Sfaturi & Diete » Produse de Slabit » Produse de slabit: pro si contra
Ce se poate spune despre produsele de slabit, ca modalitate de a pierde in greutate? Primul pas ar fi acela de a specifica foarte clar – cat mai clar cu putinta - ce intelegem prin produse de slabit. O definitie ar fi urmatoarea: prin produse de slabit ne referim la acele produse de tipul pastilelor, ceaiurilor sau diverselor preparate achizitionate din comert care ne pot ajuta sa pierdem in greutate. Acestea, fie ca sunt pastile de slabit, ceaiuri de slabit sau orice altceva, sunt o varianta foarte atractiva in lupta impotriva kilogramelor in plus si sunt folosite de foarte multe persoane in lumea intreaga.

De ce atat de multa lume foloseste produse de slabit? Aici, raspunsul este unul ramificat: produsele de slabit sunt luate in calcul, ca optiune, fie atunci cand ne pierdem rabdarea si nadejdea ca putem slabi singuri, fie atunci cand ne sunt recomandate de nutritionist (atunci cand lucrurile stau intr-adevar destul de rau pentru silueta si sanatatea noastra).

De cele mai multe ori, aceste produse de slabit par o modalitate facila de a slabi, mai ales ca unele dintre ele promit reducerea greutatii fara a urma un regim alimentar strict si fara a face miscare in mod regulat. Problema este ca, printre produsele de slabit “autentice”, se strecoara adesea si tot felul de produse al caror singur efect real este sa produca bani de pe urma celor suficient de naivi.

Toate aceste produse de slabit de care am vorbit pana acum pot fi clasificate dupa cum urmeaza:
- pastile de slabit disponibile doar in farmacii: le putem spune si medicamente de slabit. Sunt cele mai invasive si mai drastice dintre toate produsele de slabit, iar pentru a le lua va trebuie de regula recomandarea scrisa a unui medic.
- pastile de slabit naturiste: acestea sunt varianta mai “light” a pastilelor de slabit. Se gases in drogherii, magazine tip plafar sau chiar in reviste de tot felul.
- ceaiuri de slabit: acestea sunt produsele de slabit cu cele mai ptine efecte adverse potentiale. Desi efectele apar dupa o perioada mai lunga de timp, comparative cu cea aferenta pastilelor de slabit, ceaiurile sunt de preferat pentru ca riscurile associate lor sunt minime.

Aceasta este o scurta introducere in subiectul “produse de slabit”. In articolele urmatoare, vom explora impreuna diverse aspecte, implicatii si evaluari ale acestor produse care promit ajutor in lupta contra supraponderalitatii.


Comentarii   Maria

As fi interesata sa gasesc o lista cu produse de slabit care functioneaza. De asemenea cred ca este necesara si o lista cu cele care nu-si fac efectul si nu ajuta deloc la pierderea in greutate.
03-Nov-2010 - 17:20


   DanielaAnca

Maria eu am gasit lista aia am dat o cautare si am gasit ceva de genul 28 de pastile de slabit interzise.Eu una m-am lamurit ca cel mai bun si natural este interactiv slim.O sa gasesti siteul usor daca dai o cautare .pup.sper ca ti-am fost de folos
26-Aug-2011 - 12:05


Trimite un comentariu!

Nume *
E-mail *
Comentariu *
  Vreau sa fiu anuntat de urmatoarele mesaje la acest articol

Security image