Publicitate

Diete de slabit - articole

Recomandari SFATURI si DIETE

Dieta cu Orez

03/17/2010 | » Sfaturi & Diete » Diete de Slabit » Dieta cu Orez

Aceasta dieta are drept aliment de baza orezul, care trebuie consumat fiert, fara ulei, doar cu putina sare (dupa gust) si cu zeama de lamaie. Desi orezul este un aliment destul de evitat in curele de slabire, aceasta dieta se bazeaza exclusiv pe el. Din cele 7 zile ale unei saptamani, 3 zile consecutive se va consuma doar orez fiert, in forma pe care am descris-o anterior. Nu exista limitari cantitative dintr-un motiv foarte simplu: consumand un singur aliment timp de 3 zile, vei avea pofta sa mananci din ce in ce mai putin, fara a avea o limita impusa in cadrul dietei.

 Un aspect foarte important este urmatorul: aceasta dieta de slabit trebuie insotita de consumul ceaiurilor laxative, deoarece este un fapt cunoscut ca orezul este un aliment ce provoaca constipatie. De asemenea, consumul de bauturi racoritoare, de alcool si ceaiuri indulcite cu zahar este total interzis. Nu uitati ca in cele trei zile atat mesele principale cat si gustarile vor consta in orez!

 Prin aceasta dieta, tinuta cel putin de doua ori consecutiv (in doua saptamani consecutive), se pot pierde aproximativ 5 kilograme. Pentru un randament maxim al dietei cu orez este recomandat sa sporiti activitatea fizica zilnica.Comentarii   Iulia CT.

In cele 4 zile care mai raman din saptamana nu sunt restrictii?

Se poate manca orice tip de orez la aceasta dieta? De exemplu orezul brun imi pare mult mai usor de suportat 3 zile consicutiv.
10-Apr-2010 - 16:38


   Alexandra

Din cate stiu eu nu sunt restrictii dar ar fi indicat sa se consume paine moderat sau deloc iar dulciurile sa lipseasca total. Ar fi pacat sa te fortezi 3 zile mancand doar orez iar apoi sa mananci exagerat si sa anulezi efectul celor 3 zile..

Da, este acceptat orice tip de orez.
10-Apr-2010 - 17:10


   Mamicamea.ro

Dovada ca aceasta dieta chiar functioneaza o reprezinta chiar faptul ca asiaticii ce au dieta bazata pe orez nu sunt obezi, din pacate acum si la ei au trecut multi pe carne de porc si au inceput sa ia proportii
17-Aug-2013 - 17:48


Trimite un comentariu!

Nume *
E-mail *
Comentariu *
  Vreau sa fiu anuntat de urmatoarele mesaje la acest articol

Security image