Publicitate

Diete de slabit - articole

Recomandari SFATURI si DIETE

Promisiunile catre sine - cum ele nu functioneaza

02/09/2013 | » Sfaturi & Diete » Diete de Slabit » Promisiunile catre sine - cum ele nu functioneaza

Majoritatea persoanelor care au problem de greutate pe termen lung au incercat numeroase diete si cure de slabire, care mai de care mai drastice si cu rezultate anuntate spectaculoase. De multe ori, aceste cure de slabire au avut rezultat pe termen scurt, insa, pe termen lung, persoanele care le-au tinut s-au confruntat cu o revenire a kilogramelor pierdute.

Morala acestei istorii ar fi aceea ca dietele drastice nu functioneaza. Ele nu sunt o solutie buna pentru ‘reorganizarea’ organismului, insa sunt mult prea provocatoare pentru a fi ignorate. In acest caz, ce este de facut? In urmatoarele randuri, vom incerca sa discutam despre un aspect adesea ignorant, asociat cu dietele de slabire, si care nu se Numara printer sfaturile de slabit uzuale.

Ganditi-va ca aflati de o noua dieta-minune, una care a functionat pentru alte persoane. Desi este usor drastica (va blocheaza accesul la anumite clase de alimente – fara dulciuri, fara carne de porc, fara cartofi etc.), suna bine, mai ales ca dupa doua saptamani veti fi mai slaba cu 10 kilograme! Ei bine, acum ne vom referi la perioada de cel putin cateva zile dintre momentul in care va propuneti sa tineti dieta si momentul cand o incepeti efectiv.

Acest interval este un fel de gol volitiv, perioada in care va rasfatati cu tot felul de alimente care, altminteri, ar fi interzise. Va spuneti ca gustati acum de toate, pentru ca in X zile veti incepe dieta minunata care va da totul la o parte, care va repara toate problemele de greutate pe care le-ati avut vreodata. Desigur, aceste 2-3-5-10 zile par nesemnificative, insa persoanele care traiesc in cicluri (adica urmeaza mai multe diete de slabire, care sunt precedente unor astfel de zile de rasfat) stiu ca perioadele de acest tip sunt frecvente.

Cum sa evitam aceasta problema? Solutia ar fi sa  gandim procesul de slabire, de ajustare a greutatii corporale, ca unul continuu, nu ca un timp limitat in care acumulam frustrari prins intre perioade in care mancam haotic si ne satisfacem ‘fanteziile’ alimentare. Comentarii   ypWttJngZL

Si eu sunt de acord cu ce a scris Cristina.Degeaba tinem acum aceasta dieta si sliabm 3 kg,daca nu ne schimbam stilul de viata!Nici o sansa , va spun din cunostinrta de cauza.Cea mai eficienta dieta pe care am tinut o si cu rezultate indelungate a fost  FOAMEA .Mi-am facut un meniu dupa o carte , care combina toate grupele de alimente si am slabit 4,5 kg intr o luna,dar am facut si mult sport!Si norocul a fost ca am putut manca din toate cate PUTIN,fara sa fiu nefericita si fara sa ma gandesc in fiecare minut la mancare. Deci dupa ce terminam aceasta dieta si punem in gura paine si branza si un carnacior, gata suntem , kg se depun fara sa ti dai seama.Pana la urma trebuie sa recunoastem,nu putem trai toata viata cu fulgi,iaurt si legume fierte!Eu nu as putea , deja incepe sa mi se intoarca pe dos stomacul de la atata iaurt !(:-)Cu toate astea am dat jos aproape 2 kg, pt ca am respectat intocmai dieta,fara sa folosesc Colon Help si SH.Nu am dorit!Stiu ca daca ai ambitie si vointa si faci foamea,slabesti negresit!Fiind o dieta controlata si oferita de Carmen,mi-am zis sa incerc  repet, functioneaza,dar pe termen scurt!In orice caz eu va doresc succes tuturor,  si sa dea Dumnezeu sa sliabm pentru sanatate!Eu asta imi doresc!
16-Sep-2013 - 06:05


Trimite un comentariu!

Nume *
E-mail *
Comentariu *
  Vreau sa fiu anuntat de urmatoarele mesaje la acest articol

Security image