Publicitate

Diete de slabit - articole

Recomandari SFATURI si DIETE

Dieta in 10 Pasi

03/19/2010 | » Sfaturi & Diete » Diete de Slabit » Dieta in 10 Pasi

Dieta in 10 pasi este o cura de slabire construita pe principiul dietelor disociate, in cadrul careia in fiecare zi se consuma exclusiv tipul de alimente inclus in program. Spre exemplu, daca in a doua si a treia zi este prevazut sa mancam orez fiert, atunci singurul aliment va fi intr-adevar orezul fiert, fara alte legume, fara ulei si fara carne. De asemenea, orice fel de alte mancaruri si produse alimentare, chiar si “gustarile nevinovate” de tipul: un mar, un iaurt degresat, un drops, etc. sunt interzise.

Dieta in 10 pasi aduce rezultate foarte bune in ceea ce priveste pierderea in greutate, ducand la diminuarea masei corporale cu 5 – 9 kilograme in timpul dietei. Persoanele care au urmat aceasta cura de slabire au inregistrat si pierderi in greutate imediat ulterioare curei de slabire, de pana la 4 kilograme.

Aceasta cura de slabire nu presupune restrictii in ceea ce priveste cantitatile de alimente permise in fiecare zi, insa “compenseza” prin faptul ca trebuie respectat cu strictete tipul de mancare recomadat zilnic.

Iata schema de alimentatie din cadrul dietei in 10 pasi:

  1. prima zi se mananca paste (fara ou) cu cascaval ras pe deasupra
  2. urmatoarele doua zile, deci a doua si a treia zi, se mananca orez fiert, la care puteti adauga condimente dupa gust si zeama de lamiae
  3. urmatoarele trei zile, adica a patra, a cincea si a sasea zi, se mananca cartofi prajiti
  4. cura continua cu trei zile in care se mananca friptura de pui la gratar
  5. urmatoarea zi se mananca salata
  6. 3 zile – carne de vita fiarta
  7. o zi – iaurt si fructe
  8. urmatoarele 3 zile – friptura de vita la gratar
  9. o zi – chiftele din carne de vita
  10. o zi – dulciuri

 

Pe durata curei de slabire in 10 pasi consumul de ceai neindulcit, cafea neindulcita si apa plata sunt permise. Mai exact, este incurajat consumul de lichide (apa plata) in cantitati de minim 2 litri pe zi.

Pentru a vedea eficacitatea curei de slabire, este recomandat sa va cantariti la inceputul curei, la milocul acesteia si la final.Comentarii   Ioana Bogdan

Oare pot sa slabesc atat de mult.....:)
22-Jul-2012 - 20:57


Trimite un comentariu!

Nume *
E-mail *
Comentariu *
  Vreau sa fiu anuntat de urmatoarele mesaje la acest articol

Security image