Publicitate

Diete de slabit - articole

Recomandari SFATURI si DIETE

Secrete pentru Dieta Disociata

03/17/2010 | » Sfaturi & Diete » Diete de Slabit » Secrete pentru Dieta Disociata

In cele ce urmeaza, va vor fi prezentate cateva secrete care va vor ajuta sa tineti dieta disociata pentru o perioada mai mare de timp fara a deveni frustrata de restrictiile impuse de aceasta cura de slabire. Desi nu aduce cu sine limitari cantitative, ci doar impune consumarea de alimente din aceeasi grupa pe o perioada de 3 zile (3 zile carne, 3 zile lactate, 3 zile vegetale), aceasta cura de slabire disociata poate deveni foarte stresanta, dupa o perioada mai lunga de timp. De aceea, este important sa gasim modalitati prin care sa ‘indulcim chinul’.

 

Insa inainte de a vedea cateva retete inedite care ne-ar putea scoate din inevitabila monotonie a unei cure de slabire de lunga durata, sa vedem unde s-ar putea ascunde inamicii nebanuiti ai siluetei noastre:

-                            mustarul merge de minune folosit in zilele in care se consuma carne. Mare atentie insa la ce fel de mustar folositi! Inainte de a cumpara, uitati-va pe lista de ingrediente, deoarece sunt tipuri de mustar care contin zahar, ulei vegetal sau alte elemente care ar constitui o mica abatere de la cura de slabire disociata.

-                            Pate-ul de ficat este permis in zilele in care se consuma produse din carne, insa si aici e de folos aceeasi precautie: alegeti tipurile de pate care sa nu contina zahar! Majoritatea mezelurilor din comert contin proteina vegetala din soia. Ei bine, asemenea alimente sunt permise. Deci, puteti consuma fara probleme mezeluri de tot felul, chiar si salam uscat, de tip Sibiu.

-                            Nu consumati iaurturi cu fructe in zilele destinate lactatelor!

-                            Este preferabil ca in zilele in care consumati produse vegetale san u mancati compoturi din comert, deoarece acestea contin zahar si, desi zaharul este vegetal, desigur, cura ar da rezultate mai bune fara el.

 

Acum, stiind ca trebuie sa fim atente cu produsele pe care le mancam, chiar daca ele par inofensive, putem trece la cateva retete care ne vor ajuta cu siguranta sa tinem cura de slabire disociata cu mai putin efort, pe o perioada mai lunga de timp.


Articole asemanatoare


ComentariiTrimite un comentariu!

Nume *
E-mail *
Comentariu *
  Vreau sa fiu anuntat de urmatoarele mesaje la acest articol

Security image